کاهش نرخ هتل *** ارم نیمه شعبان
اقامت دو تخته سه تخته چهار تخته
دو شب 300.000 290.000 285.000
سه شب 340.000 325.000 315.000
خدمات تور شامل:
مدیریت سایت
با سلام خدمت شما دوست عزیز
قبلا تور کیش بصورت اقساط ارائه می شد اما بدلیل بدعهدی برخی از مشتریان دیگر ارائه چنین تور هایی امکان پذیر نیست.
شما می توانید بجای آن از تور های افری و ارزون ما استفاده کنید تماس بگیرید.
مدیریت سایت
با سلام خدمت شما دلیل نذاشتن هزینه در سایت این است که نرخ ها ثابت نیستند و هر روز تغییر نرخ داریم. به این دلیل برای رزرو باید با دفتر هماهنگ کنید.قیمت ها در کیش به چه صورت هست؟ میخوام برای خودم توی کیش لباس بخرم، قیمت ها به صرفه هست؟
مدیریت سایت
علی آقا سلام.
معمولا قیمت مواد مصرفی و خدمات مثل شامل مواد غذایی، رستورانها، میوه، حمل و نقل کمی گرونتر از تهران هست. قیمت لوازم الکترونیکی مثل لپ تاپ، موبایل، دوربینهای دیجیتال تقریبا بدون اختلاف و گاهی کمی گرانتر است.
اما قیمت پوشاک 10 تا 20 درصد ارزانتر است. البته ممکن است آفر نیز وجود داشته باشد، که در این صورت میتونید لباس از برندهای مختلف و معتبر رو با قیمت های مناسب تری خریداری کنید.
مدیریت سایت
سلام به شما. خیر دوست عزیز. در تمامی مراسم سوگواری ار جمله ایام محرم و صفر مراکز تفریحی بسته هستند.