مراحل پاياني ساخت بزرگترین شناور گردشگری در كيش
علي اصغر مونسان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به همراه معاونان و مديران اين سازمان در بازديد از شرکت فایبر صنعت دریا کیش ، مراحل پایانی ساخت و تکمیل بزرگترین شناور فایبر گلاس گردشگری کشور را مورد ارزيابي قرار داد و در زمینه راه اندازی و بهره برداری از این طرح بزرگ تا قبل از نوروز 93 دستوراتی را صادر كرد که بزرگترین شناور کاتاماران فایبرگلاس گردشگری کشور تا پايان امسال در جزيره كيش به آب انداخته مي شود.
این شناور سه طبقه با طولی بیش از 34 متر دارای عرشه ای وسیع بوده كه در حال حاضر کل سازه و بدنه آن ساخته شده و در چند ماه آینده مراحل نصب موتور و راه اندازی سیستم رانش آن تکمیل خواهد شد.
شناوركاتاماران فايبر گلاس گردشگري با طراحی زیبا و ساختار منسجم به طور کامل در داخل کشور و به دست کارشناسان مجرب دریایی طراحی و ساخته شده كه اين امر نشان دهنده توان بالای صنعتی ساخت شناور درکیش است.
با بهره برداري از این شناوردر زمينه گردشگري دریایی کیش ، فرصت مناسبي براي علاقه مندان به اکوتوریسم دریایی در آبهای مناطق ساحلی کیش فراهم مي شود.
مدیریت سایت
سلام جناب کریمی
معمولا اگر به صورت تور سفر کنید برای شما به صرفه تر هست و دلیل ارزانتر بودن تور نسبت به سفر شخصی هم موارد زیر است
بنابراین قیمت تمام شده تور کیش که شامل بلیط هواپیما و اقامت هتل هست، بسیار ارزانتر از قیمتی است که شخص بصورت جداگانه برای خرید بلیط و رزرو هتل هزینه می کند.
مدیریت سایت
سلام دوست عزیز.
سفر خوبی داشته باشید.
مدیریت سایت
با سلام خدمت شما دلیل نذاشتن هزینه در سایت این است که نرخ ها ثابت نیستند و هر روز تغییر نرخ داریم. به این دلیل برای رزرو باید با دفتر هماهنگ کنید.
مدیریت سایت
سلام به شما. خیر دوست عزیز. در تمامی مراسم سوگواری ار جمله ایام محرم و صفر مراکز تفریحی بسته هستند.